Haberler tüm haberler

Pınar Çocuk Tiyatrosu Çiğli’de

Eğitim öğretimin yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği  tiyatro ve eğlencelerle ara tatilin keyfini doyasıya yaşamaya başladı.

Etkinlikler kapsamında 1 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda çocuklarla buluşacak olan uluslararası ödüllü Pınar Çocuk Tiyatrosu,  ‘‘Oyun Makinesi’’ adlı interaktif oyunu ile çocukları tiyatronun sihirli dünyasına davet ediyor. Güzel bir maceranın yaşandığı oyun, iki kardeş olan Ege ve Ece’nin yaz tatilini geçirmek üzere ailece babaannelerinden kalan çiftlik evine gitmesiyle başlayan heyecanlı bir serüveni anlatıyor. Çiftlikte teknolojiden uzak kaldıkları anda buldukları eski ama eğlenceli Oyun Makinesi ile seksek, ip atlama, körebe, köşe kapmaca gibi unutulan eski oyunları tekrar hatırlayarak yaşadıkları eğlenceli deneyimi anlatan interaktif oyun izleyicilerin de oyuna dahil olmasını sağlıyor.

Eğlenceli sömestir

Çiğli Belediyesi ara tatil tiyatro ve eğlence programları çerçevesinde çocukların hem eğlenip hem öğreneceklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü “ Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatro ekibimiz çocuklarla buluşmaya başladıkları günden bu yana on binlerce çocuğa ulaşıldı. Tiyatronun öğretici yanını herkes çok iyi bilir. Sağlıklı yaşamdan, sevimli hayvan dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya kadar birçok konu hakkında öğretiler çocuklarımızla sahnede buluştu. Şimdi de başta Pınar Çocuk Tiyatrosu olmak üzere ilçemize gelecek tiyatrolarla Çiğli’de çocuklarla eğlenceli bir tatil yaşanacak” dedi. 

Program:

27 Ocak          Saat:14.00       Mavi Çocuk Tiyatrosu “Temiz Deniz” çocuk oyunu

30 Ocak          Saat: 14.00      Uçan Pelerin Tiyatrosu “Tembel Bal Arısı” Kukla Tiyatrosu

1 Şubat           Saat: 14.00      Pınar Çocuk Tiyatrosu “Oyun Makinesi”

1 Şubat           Saat: 15.00      Zehra ve Kayra ile Masal Dünyasına Yolculuk

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022