Haberler tüm haberler

Parklardaki Dezenfekte Çalışmaları Artırıldı

Çin’in Wuhan kentinde başladıktan sonra tüm dünyada hızla yayılan ve Türkiye’de de rastlanılan korona virüsüne karşı Çiğli Belediyesi de dezenfekte çalışmalarını artırdı. Çocukların hijyenik ve steril alanlarda vakit geçirmesini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki tüm parklar dezenfekte ediliyor.

Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından özellikle kış aylarında görülen grip salgınını ve son günlerde ise corona virüsüne karşı yürütülen çalışmalar, eşzamanlı olarak birçok mahallede devam ediyor. Çocukların ve ebeveynlerin bolca vakit geçirdiği parklardaki oyun grupları, spor aletleri ve oturma alanları ilaçlı temizlik malzemeleriyle dip bucak temizleniyor. Bu çalışmalardan sonra çocuklarını gönül rahatlığıyla parklara götürdüklerini ifade eden kent sakinleri, Çiğli Belediyesi’nin temizlik hizmetlerinden ötürü oldukça mutlu ve memnun olduklarını söylediler.

Çiğli Belediyesi tarafından önlem çalışmaları kapsamında okul, ibadethaneleri dezenfekte edilirken, belediye binasının tüm katlarına da dezenfektan cihazı yerleştirilmişti.

Başkan Utku Gümrükçü: “Çocuklarımızın sağlığı için çalışıyoruz”

Çocukların sosyal aktivite alanlarını güvenli bir şekilde kullanabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Özellikle kış mevsiminde bulunduğumuz bu aylarda salgın hastalıklarında artış yaşanıyor. Çocuklarımızın ve ebeveynlerinin bu dönemi sağlıklı geçirebilmesi adına ilçe genelindeki tüm parklarımızda kapsamlı temizlik çalışmalarını rutin olarak yapıyorduk. Ancak korona virüsünün ülkemizde de rastlanılmasının ardından dezenfekte çalışmalarını artırdık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz birçok mahallede çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çocuklarımızın keyifli vakit geçirdiği parklarımızı bundan sonraki süreçte de düzenli aralıklarla temizlemeye devam edeceğiz” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022