Haberler / Meme Kanseri İçin Pembe Maskeli Plates

Çiğli Belediyesi tarafından Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında meme kanserine dikkat çekmek amacıyla, Güzeltepe Spor Tesislerinde plates yapan kadınlar bu kez pembe maskelerini takarak spor yaptı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de pembe maske takarak katıldığı spor etkinliğinde “Farkındalık mücadelesinde kadınlarımızın yanındayız” dedi.

Dünya üzerinde en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserine dikkat çekmek amacıyla Çiğli Belediyesi tarafından Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında spor etkinliği düzenlendi. Güzeltepe Spor Tesislerinde her hafta düzenli plates yapan kadınlar bu kez meme kanserine dikkat çekmek için harekete geçtiler. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kadınlara pembe maske dağıttı. Pembe maskeleri ve pembe spor lastikleri ile güne spor yaparak başlayan kadınlara Başkan Gümrükçü eşlik etti ve ısınma hareketlerini kadınlarla birlikte yaptı.  Mahalleli kadınlarla yapılan spor etkinliğine kadın meclis üyeleri ve belediye kadın bürokratları da katıldı.

Başkan Gümrükçü: “Çiğli sporun başkenti olacak”
İzmir’i sporun başkenti yapmak için yola çıktıklarını belirten Başkan Gümrükçü, “Çiğli halkına söz verdik. Çiğlimiz İzmir’in spor merkezi olacak demiştik ve sözümü yerine getirmek için çalışıyoruz. Bugün de burada meme kanseri farkındalık ayına dikkat çekmek için bulunuyoruz. Kadınlarımızın başlattığı çalışmaya biz de destek oluyoruz” dedi.

15 Ekim 2020 10:56:04

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail