Haberler tüm haberler

Çiğlili Taekwondocular Madalyaları Topladı

Çiğli Belediyesi Taekwondo takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Büyükler Taekwondo İzmir İl Şampiyonası’nda 4 birincilik ve 2 üçüncülük madalyası kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

8-9 Ocak tarihlerinde Bayraklı Ekrem Akurgal Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Büyükler Taekwondo İzmir İl Şampiyonası, 8 ayrı siklette kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kadınlar kategorisinde 4 siklette mücadele eden Çiğli Belediyesi sporcularından 46 kiloda İrem Bektaş, 53 kiloda Zeynep Bedir, 62 kiloda Halime Bektaş, 73 kiloda Aslı Yiğit şampiyon olurken, 53 kiloda ringe çıkan Nazlısu Eliaçık 3. oldu. Erkekler kategorisi 68 kiloda mücadele eden İsrafil Aslan da turnuvayı üçüncülük madalyası ile tamamladı.

Başkan Gümrükçü: “Zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştiriyoruz”

Çiğli Belediyesi olarak, sporun birleştirici yönünü kuvvetlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Utku Gümrükçü, “Göreve gelir gelmez sportif anlamda kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar yaptık. Bu programlar dahilinde köklü değişikliklere gittik. Tesislerimizi yeniledik. Eğitmen kadromuzu güçlendirdik. Sporun yalnızca futbol ve basketboldan ibaret olmadığının toplumda karşılık bulması adına etkinlik ve kurslar düzenlediğimiz branş sayımızı 4’den 30’a çıkardık. Bu çalışmalar neticesinde sporcu sayımız 320’den 2 bin 200’e yükseldi. Sporcularımıza öncelikli olarak, Atatürk’ün de ifade ettiği gibi zeki, çevik ve en önemlisi ahlaklı mücadele etmeyi öğretiyoruz. En büyük başarının Fair Play ruhunu kuvvetlendirmek olduğunu anlatıyoruz” dedi.

“Gurur duyuyoruz”

Taekwondo takımının elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduğunu da belirten Başkan Gümrükçü, Çiğli Belediyespor bünyesinde mücadele eden tüm sporcularımızı gururla takip ediyoruz. Yer aldıkları turnuva ve şampiyonalarda mücadeleleri ve başarılarıyla bizlere büyük mutluluk yaşatıyorlar. Son olarak, taekwondo takımımız İzmir İl Şampiyonası’nda 4 birincilik ve 2 üçüncülük madalyası elde etti. Sporcularımızın gelişimine katkı sağlayacak organizasyonlar içerisinde yer almaya devam edeceğiz” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022