Haberler tüm haberler

Çiğlili Öğrenciler İklim Değişikliğine Resimleriyle Dikkat Çekecek

Çiğli Belediyesi, çocukların ve gençlerin iklim değişikliğiyle mücadele farkındalığını artırmak amacıyla “Pandeminin Çevreye Etkileri” konulu ödüllü resim yarışması düzenliyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün organize edeceği “Pandeminin Çevreye Etkileri” konulu ödüllü resim yarışmasına ilçe sınırları içerisinde yer alan anaokul, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenciler katılabilecek. 6 kategoride düzenlenecek ve kazanan isimlerin seçici kurul tarafından belirleneceği yarışmayı ilk üç sırada tamamlayan yarışmacılara kategorilerine göre değişmek üzere; akıl ve zeka oyunları seti, tablet ve 250 TL tutarında kırtasiye hediye çeki verilecek. 29 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek olan yarışmaya katılım sağlamak isteyenler 0232 386 16 66 numaralı hattan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile irtibata geçerek yarışma hakkında detaylı bilgi alabilecek.

Sergi açılacak

Yarışmanın sonucunda seçici kurul tarafından sergilenmeye değer görülen resimler 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Çiğli Belediyesi Fuaye alında sergilenecek. Ödül töreni ise 12 Mayıs tarihinde Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Başkan Gümrükçü: “Gençlerimizi bilinçlendireceğiz”

İklim değişikliğiyle mücadele konusunda gençlerin farkındalığını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Gençler bizim geleceğimiz. Onlara her anlamda yaşanabilir bir dünya bırakmak bizim öncelikli sorumluluğumuz. Bu doğrultuda, gençlerimizin çevre dostu bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak, iklim değişikliği kaynaklı meydana gelen gelişmelerle ilgili gençlerimizin farkındalığını artırmak adına Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz aracılığıyla ödüllü resim yarışması düzenledik. Anaokuldan liseye kadar bütün öğrencilerimiz katılım gösterebilecek. Seçici kurulumuzun kararıyla derece yapan yarışmacılarımıza ödül vereceğiz. Resimlerini sergileyeceğiz. Tüm gençlerimizi yarışmamıza katılım göstermeye bekliyorum” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022