Haberler tüm haberler

Çiğlili Kadınlara “Sağlıklı Yaşam” Bilgilendirmesi

Çiğli Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Güzeltepe, Şirintepe ve Küçükçiğli Mahallesi’nde düzenlenen kadın sağlığı konulu bilgilendirme toplantılarına Çiğlili kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Kadınlara yönelik hayata geçirdiği sosyal, kültürel, sportif ve istihdama destek konulu çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, son olarak kadınların sağlık ile ilgili farkındalığını artıracak bir uygulamaya imza attı. Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplum Sağlığı Dairesi Başkanlığı’nın birlikte sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Şirintepe, Güzeltepe ve Küçükçiğli Mahallesi’nde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu toplantılarda kadınlara; kadın sağlığı, üreme sağlığı, fiziksel aktivite, toplumsal cinsiyet eğitimi, ev kazaları ve ilk yardım konularında bilgilendirme yapıldı.

Başkan Gümrükçü: “Önceliğimiz sağlık”

Kadınların toplumsal hayatın her alanında güçlü bir şekilde yer almasının ön koşulunun sağlıklı olmaktan geçtiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, kadınların hayatın her alanında söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda teşvik edici proje ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kadınları sağlık anlamında bilgilendirmek için bir çalışma başlattık. Güzeltepe, Şirintepe ve Küçükçiğli Mahallelerimizde toplantılar düzenledik. Gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. Toplantılarımız diğer mahallelerimizde de devam edecek. Çalışmalara sağladığı katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere tüm personellere teşekkür ederim” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022