Haberler / Çiğli’de Mustafa Özarslan Rüzgarı Esecek

Çiğli Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte startını verdiği kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Mustafa Özarslan’ı Çiğlili müzikseverler ile buluşturuyor.

Pandemi döneminde getirilen kısıtlamalar dolayısıyla ara verilen kültür sanat ve konser etkinlikleri Çiğli’de kaldığı yerden devam ediyor. Yasakların kalkmasıyla birlikte ilk olarak çocuklara yönelik tiyatro turnesini başlatan Çiğli Belediyesi, 9 Temmuz Cuma günü (bugün) Mustafa Özarslan konseri düzenleyecek. Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirilecek olan açık hava konseri saat 20:00’de başlayacak. Belediyeden yapılan açıklamada, konser alanına giriş çıkışlarda sosyal mesafe ve maske kontrolü yapılacağı belirtildi.

Başkan Gümrükçü: “Çiğli’de müzik zamanı”

Çiğlili vatandaşlar ile uzun süre sonra bir müzik şöleninde buluşacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğlili hemşehrilerimiz, Pandemi kısıtlamaları sebebiyle iki seneyi aşkın bir süredir kültürel etkinliklerden uzak kaldı. Yasakların kalmasıyla birlikte müziğe ve birbirimize olan hasreti bitirmek için bu konseri düzenledik. Değerli sanatçımız Mustafa Özarslan’ın sahne alacağı çok güzel bir gece olacak. Salgına yönelik temel tedbirleri alacağımız konserimize tüm Çiğlilileri bekliyoruz” dedi.

9 Temmuz 2021 15:37:21

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail