Haberler / Çiğli’de İlk Başvurulara Ödemeler Hemen Yapıldı

Çiğli Belediyesi tarafından, pandemi şartlarından dolayı ekonomik sıkıntı yaşadığı tespit edilen Çiğli'deki kahvehane, kıraathane, internet kafe ve Play Station salonu esnaflarından destek başvurusunda bulunanlara bin TL nakdi destek ödemeleri hemen yapıldı. Esnaftan destek talebi geldikçe ödemeler devam edecek.

Covid-19 salgınından ve salgına bağlı olarak oluşan ekonomik krizden etkilenen esnaflara ve emekçilere destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, son olarak uzun süredir kepenk indirmiş olan kahvehane, kıraathane, internet kafe ve Play Station salonu esnaflarına bin TL nakdi destek yardımında bulundu. Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile tespit edilen ihtiyaç sahibi esnafların hesaplarına ödemeler çok kısa sürede gerçekleştirildi.

Başkan Gümrükçü: "Sağlıkla harcasınlar"
Esnafların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, "Salgının ekonomik boyutu en çok esnaf ve emekçilerimizi etkiledi. Çiğli Belediyesi olarak, pandemi sürecinin başından itibaren ilçemizde hizmet sunan esnaflarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Daha önce hijyen kiti, gıda kolisi ve fiziki yardım uygulamalarında bulunmuştuk. Son olarak da çok uzun süredir iş yerleri kapalı olan kahvehane, kıraathane, internet kafe ve Play Station salonu esnafımıza bin TL nakdi destekte bulunduk. Başvuruda bulunan esnaflarımıza imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya ve Çiğli olarak bu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız" dedi.

22 Subat 2021 09:58:01

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail