Haberler / Çiğli’de Hayvan Pazarları Dezenfekte Edildi

Çiğli Belediyesi tarafından, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Kaklıç Mahallesi'nde kurulan hayvan pazar yerinde detaylı dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Covid-19 salgınına karşı aldığı önlemlerle adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, Kurban Bayramı’na yönelik aldığı tedbirleri de hayata geçirmeye başladı. Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, bayram boyunca insan kalabalığının çok yoğun olduğu Kaklıç hayvan pazarı dip bucak dezenfekte edildi. Vatandaşların el hijyenini koruması amacıyla pazarların belirli noktalarına dezenfekte cihazları konuldu.

Başkan Gümrükçü: “Önce sağlık sonra bayram”

Kurban Bayramı’nı daha güvenli bir şekilde geçirmek için bir takım tedbirler aldıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, “Bayramlar, ailelerimiz ve sevdiklerimizle hasret giderdiğimiz dönemlerdir. Covid-19 salgınını göz önünde bulundurduğumuzda, Kurban Bayramı’nda gelenekselleşen Kurban pazarı ziyaretlerinin halkımızın sağlığı için riskler doğurabileceğini düşündük. Bu riskleri Çiğlimizde en aza indirebilmek adına Kaklıç hayvan pazar yerini dezenfekte ettik. Virüsün temas yoluyla bulaşmasını engellemek adına dezenfekte cihazları yerleştirdik. Bu hizmetlerimizin yanı sıra hayvan pazarlarında bayram boyunca sosyal mesafe kuralının denetimini de yapacağız. Çiğlili hemşehrilerimizin mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesi amacıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

23 Temmuz 2020 14:45:51

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail