Haberler / Çiğli'de Büyük Temizlik Seferberliği Başladı

Çiğli Belediyesi tarafından, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde 295 personel ve 69 hizmet aracının yer aldığı geniş kapsamlı temizlik seferberliği başlatıldı.

Başkan Utku Gümrükçü’nün göreve gelmesiyle birlikte her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri farklı mahallelerde temizlik çalışmalarının yapıldığı Çiğli'de, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında farkındalık yaratacak bir uygulamaya imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla kent genelinde başlatılan çalışmalarda 295 personel ve 69 hizmet aracı görev alıyor. Eş zamanlı olarak birçok mahallede gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler; parkları, sokakları, caddeleri, kaldırımları ve atıl durumdaki boş arazileri dip bucak temizlemeye başladı. 6 ve 7 Haziran tarihlerinde de devam edecek olan çalışmalar ile tüm mahallelerin temizlenmesi planlanıyor.

Başkan Gümrükçü: "Kentimizin geleceği için çalışıyoruz"

Gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak için çevre temizliğine önem verdiklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, "Çevre ve doğa dostu belediyecilik anlayışıyla kent temizliği konusunda bir bilinç oluşturmak için göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızı titizlikle ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Belediyecilik yalnızca kentlerin bugününü değil geleceğini de planlamaktır. Çiğli Belediyesi olarak, biz de tüm hizmet ve projelerimizi bu sorumlulukla hayata geçiriyoruz. Son olarak, İzmir Büyükşehir Belediye'mizin destekleriyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde farkındalık yaratmak adına temizlik seferberliği başlattık. 3 gün boyunca tüm mahallelerimizi temizleyeceğiz. Başka ilçelerden veya şehirlerden kentimize gelen misafirlerin imreneceği, çocuklarımızın ise gelecekte sağlık ve huzurla yaşayacağı bir Çiğli'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e destekleri için Çiğlili vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

7 Haziran 2021 09:55:18

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail