Haberler tüm haberler

Çiğli’de “Baba Buluşmaları” Eğitimi Tamamlandı

Çiğli Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından, çocukların mutlu ve sağlıklı bir aile ortamında büyümesine destek olmak amacıyla düzenlenen “Baba Buluşmaları” eğitimi tamamlandı.

Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizatörlüğünde gerçekleştirilen “Baba Buluşmaları” eğitimlerine 3-6 ile 7-14 yaş arası çocukları olan babalar katılım gösterdi. Online olarak düzenlenen ve 10 hafta süren eğitimleri tamamlayan babalara Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sertifikalarını takdim etti. Belediye yetkilileri, anne ve babalara yönelik eğitimlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Başkan Gümrükçü: “Çocuklarımız için çalışıyoruz”

Çocukların gelişiminde anneler kadar babaların da görev ve sorumlulukları olduğunun altını çizen Başkan Gümrükçü, “Yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanmasında aile ortamı önemli yer tutuyor. Çiğli Belediyesi olarak, AÇEV ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği neticesinde baba-çocuk ilişkisini güçlendirmek amacıyla ‘Baba Buluşmaları’ eğitimi düzenledik. Ebeveynlerin gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. 10 haftalık eğitimlerin sonunda katılım gösteren babalara sertifikalarını verdik. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak adına hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022