Haberler / Çiğli Belediyesi'nden Belediye Logolu Pul

Çiğli Belediyesi tarafından, kurumsal kimliğin güçlendirilmesi amacıyla 4 bin adet Çiğli Belediyesi logolu mektup pulu bastırıldı.

Göreve geldiği günden beri kurumsal kimlik ve kent bilinci oluşturmak adına çalışmalarda bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bu doğrultuda önemli bir uygulamaya daha imza attı. Kamu kurumları ve yurttaşlara yönelik yazışmalarda kullanılmak üzere 4 bin adet mektup pulu bastırıldı. Bastırılan pullar, belediye müdürlükleri tarafından kullanılmaya başlandı.

Başkan Gümrükçü: "Kentimizin marka değerini yükselteceğiz"

Kurumsal kimliğin kentlerin tanınırlığı için olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü, "Görevi devraldığımız ilk günden bugüne kurumsallaşma ve kent bilinci yaratma konuları üzerinde titizlikle durduk. Bu süreçte, Belediyemizin logosunu kentimizin dinamiklerini yansıtacak şekilde revize ettik, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan tarihi ve doğal güzelliklerimizi korumak ve markalaştırmak adına önemli adımlar attık. Son olarak da resmi yazışmalarımızda kullanmak üzere belediyemizin logosunun yer aldığı 4 bin adet mektup pulu bastırdık ve kullanmaya başladık. Kentimizi, ulusal ve uluslararası alanlarda daha fazla tanınır ve bilinir kılmak adına marka değerini yükseltmeye yönelik çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte de titizlikle devam edeceğiz" dedi.

20 Temmuz 2020 15:46:47

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail