Haberler / Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde Büyük Temizlik

Çiğli Belediyesi tarafından, bölgenin ota tamir ve bakım merkezi olan Ata Sanayi Sitesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı. Ekipler tarafından 100 ton atık toplandı.

Bölgedeki en büyük oto tamir ve bakım merkezi olan Çiğli Ata Sanayi Sitesi ve çevresinde büyük temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler yol kenarları, orta refüjler, parklar ve atıl durumdaki arazilerde kosa temizliği yaptı. Başta ana caddeler ve ara sokaklar olmak üzere tüm yollar dip bucak süpürüldü. Yaklaşık 700 esnafın bulunduğu Çiğli Ata sanayi çevresinde bulunan 100 ton atık madde ve moloz toplandı. Çalışmalar kapsamında ayrıca yol kenarlarında terk edilmiş durumda bulunan hurda araçlar çekildi.

Başkan Gümrükçü: “Yaşadığımız çevre önemli”

Çevre bakım ve temizliğine önem veren Başkan Gümrükçü, “Yeni normal düzende tekrar üretim faaliyetlerine başlayan Ata Sanayi Bölgemizdeki emekçilerimizin sağlığını korumak amacıyla temizlik çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Günlük insan sirkülasyonunun çok fazla olduğu bu bölgede çevre ve yol temizliği, atık madde toplanması ve hurda araçların çekilmesi konusunda çalışmalarda bulunduk. Çevremizi temiz tutmak ve emekçilerimizin sağlığını güvence altına almak için temizlik çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek” dedi.

29 Haziran 2020 15:23:17

TELEFON : 0232 520 6000 ÇAĞRI MERKEZİ : 0232 935 5535 WHATSAPP : 0538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır. | Çiğli Belediyesi Webmail