Haberler tüm haberler

Başkan Gümrükçü Dayanışma Gönüllüsü Gençlerle Buluştu

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Kahramanmaraş depreminden etkilenen yurttaşların yaralarını sarmak amacıyla başlattıkları dayanışma seferberliğine ilk günden itibaren gönüllü olarak destek veren gençlerle bir araya geldi.

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde deprem dayanışma çalışmalarının Çiğli’deki merkezi olan Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen buluşmaya 500 gönüllü genç katılım gösterdi. Başkan Utku Gümrükçü, etkinliğe katılan gençlerle tek tek sohbet ederek emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Gümrükçü: “Atatürk kuşağı görev başında”

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Utku Gümrükçü, “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok çevre ilde yıkıma sebep olan depremden etkilenen yurttaşlarımızın yaralarını sarmak ve yaşama yeniden entegre olmalarını sağlamak adına başlattığımız dayanışma seferberliğine ilk günden itibaren gönüllü olarak destek veren gençlerimize teşekkür etmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Gençlerimiz 100 yıl önce Kurtuluş Savaşında olduğu gibi bu zorlu süreçte de milletimize umut oldu. Gece gündüz demeden çalıştılar. Yeri geldi vakit kaybetmemek için yemek bile yemediler. Ailelerinden ödün verdiler. Gösterdikleri dayanışma ile örnek bir aktif yurttaşlık profili ortaya koydular. Enerjileri ve emekleriyle İzmir’de Büyükşehir Belediyemizin ardından en büyük yardım kampanyası düzenleyen ilçe olduk. Onlar benim gözümde ne Z ne Y kuşağı. Onlar A kuşağı. Yani Atatürk kuşağı. Ülkemizi bilimin ışığında muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan işte bu gençlerimiz. Hepsinin yüreğine sağlık. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Bundan sonraki süreçte de ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için gençlerimizle bir araya gelmeye, önerilerini ve eleştirilerini dinlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022