PROJELER / Planlanan Projeler / Engelliler Eğitim ve Kültür Sarayı
Çiğli Belediyesi engelli vatandaşlarla sağlanan etkili iletişim sayesinde engellilerin her türlü ihtiyacına anında cevap vermeye çalışıyor.

Engellilerin dış dünya ile temasını artırmayı öne çıkaran çalışmalarıyla her zaman onların yanında olan Çiğli Belediyesi’nin engellilere yönelik hazırladığı son proje ise Çiğli Belediyesi Engelliler Eğitim ve Kültür Sarayı.

Egekent’te yapılması planlanan merkezin tamamlanmasıyla engelliler için önemli bir hizmet daha gerçekleşmiş olacak.

• Merkezin özellikleri:
  • İki katlı + otopark
  • Bin 880 metrekare
  • Yaklaşık maliyet 1,5 milyon TL
  • Merkezde derslikler, konferans salonu, müzik salonu, spor salonu bulunacak
Projeler