Haberler / Yeni Kaymakam Kaya Çıtak’a Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’ye Mersin Toroslar’dan atanan ve görevine başlayan Kaymakam Kaya Çıtak’ı ziyaret etti, başarılar diledi.
İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler Edirne Vali Yardımcılığına, Çiğli’ye de Mersin Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak atandı. Belediye Başkanı Hasan Arslan görevine başlayan Kaymakam Kaya Çıtak’ı başkan yardımcıları Sevil Boran, Derviş Engin, Vezir Aslan, Medet Çakar ve Muharrem Aslan ile birlikte ziyaret etti. Çiğli’nin genel yapısı ve belediye ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette Başkan Arslan, Kaymakam Çıtak’a başarı diledi.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 10:32:34