Haberler / Yaz Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Çiğli Belediyesi yaz dönemi sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını törenle aldı.

Çiğli Belediyesi tarafından açılan yaz dönemi sanat kurslarını tamamlayan 64 kursiyer, sertifikalarını belediye eski binasında düzenlenen törenle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’dan aldılar. Kursiyerler çocuklar için resim kursu, güzel sanatlar liseleri ve fakültelerine hazırlık kursu ile karakalem kurslarını tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Yaz boyunca resim öğretmeni Martıgül Kalkan tarafından eğitim gören kursiyerler, haftada üç gün aldıkların eğitimleri başarıyla tamamladı.  Sanatın birleştirici ve bütünleştirici etkisi ve yaşama olan katkısına değinen Başkan Arslan, belediye olarak sanatın birçok alanında çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirtti.  Güzel sanatlar liseleri ve fakültelerinin sınavlarına katılan kursiyerlerin başarılarına dikkat çeken Başkan Arslan, “Yaz boyunca kurslara gelerek tamamlayan kursiyerlerimizi kutluyorum ve kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Önümüzdeki dönemde kış kurslarımız başlayacak, tüm meraklılarını ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi : 6 Eylül 2017 10:42:22

Arşiv