Haberler / Sanat Kurslarına Yoğun İlgi

Her yaştan çocuk ve yetişkinlere yönelik boş zamanları değerlendirme ve bazı branşlarda uzmanlaşma sağlamak amacıyla Çiğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından sanat ve el beceri kursları açıldı. Her yaştan ilginin yaşandığı sanat kurslarında, çocuklar için resim, yetişkinlere özel karakalem ve güzel sanatlar liseleri ve fakülteleri hazırlık branşları açıldı. Resim ve El Sanatları Eğitmeni Martıgül Kalkan tarafından verilen kurslarda, kursiyerler Ağustos ayı sonuna kadar alacakları eğitim sırasında birçok eser yapacak ve ürünlerini sergileyecekler. El beceri kursları eğitmeni Serpil Ün tarafından verilen el beceri kurslarına ise kadınlardan yoğun talep var. Yaz dönemi boyunca verilecek el beceri kursları ise şöyle; mefruşat ve iğne oyası.

Güncelleme Tarihi : 18 Temmuz 2017 12:02:19

Arşiv