Haberler / Kemal Dinç’ten Türkü Ziyafeti

Türk halk müziğinin sevilen ismi Kemal Dinç, Çiğli Belediyesi Konferans salonunda müzik ziyafeti verdi.

Avrupa’da müzik eğitimi alan ve çalışmalarını Hollanda’da bir konservatuarda öğretim üyesi olarak sürdüren Kemal Dinç, Çiğli’de verdiği konserle izleyenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Türkü ve özgün müzik sevenler, konsere büyük ilgi gösterdi.  Konsere katılan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eşi Ergül Arslan, meclis üyeleri, muhtarlar ve Çiğli halkı müziğin ritmine bol bol eşlik ettiler. Kemal Dinç, Anadolu’nun birçok yöresinden seslendirdiği türkülerle de büyük alkış topladı. Konserin sonunda Başkan Hasan Arslan, sanatçı Kemal Dinç’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.