Haberler / İstanbul’dan Bir Köşe

Çiğli Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen İstanbul’dan Bir Köşe adlı tiyatro oyunu izleyenlerden büyük alkış aldı. Çiğli Belediyesi Kent Tiyatrosu Yönetmeni Önder Bargıç tarafından hazırlanan iki perdelik müzikal oyun belediye konferans salonunda sahnelendi. İstanbul Sulukule’de geçen olayların esprili bir dille anlatıldığı oyunda 30 oyuncu rol aldı.  Bol müzikli bol eğlenceli oyunu izleyenler, oyunun sonunda oyuncuları ayakta alkışladılar ardından büyük coşkuyla İzmir Marşı’nı hep birlikte söylediler.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 10:39:33

Arşiv