Harmandalı Cemevinin Temeli Atılıyor

Çiğli Belediyesi ve Cem Vakfı Harmandalı Şubesi işbirliğiyle Harmandalı’da yapılacak cemevinin temel atma töreni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Çiğli Belediyesi ve Cem Vakfı Harmandalı Şubesi işbirliğiyle düzenlenecek törende, Harmandalı İnönü Mahallesi’nde 2 bin 530 metrekarelik alanda yapılacak cemevinin temeli atılacak. İki katı yer altında olmak üzere toplam dört kattan oluşacak cemevinin bodrum katında morg, cenaze hazırlık odaları, diğer katlarda ise mutfak, yemekhane, dinlenme alanı,  kütüphane, idari ofisler, cem salonu ile dede odası bulunacak.
19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak temel atma töreni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Cem Vakfı Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Tarih :19 Ekim Cumartesi
Saat : 14.00