Haberler / Gençler Diplomasiyi Öğreniyor

Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenip finanse edilen “ Diplomasiye Genç bakış” projesi kapsamında bir araya gelen gençlerin, diplomatlardan aldığı seminerler sona erdi.  Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Ege Bölge çalıştayında, uluslar arası projeler yürüten gençlik kuruluşlarının Türkiye’nin yurtdışındaki tanınırlığına ve kamu diplomasisi çalışmalarına katkı sağlamaları konusunda daha aktif rol almaları konuları görüşüldü. Gençler çalıştay boyunca diplomasi konusunda Türk ve yabancı konsolos ve akademisyenler tarafından bilgilendirildi Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Foça’da 4 gün süren eğitimler sırasında gençleri yalnız bırakmadı.  Başkan Arslan gençlere yaptığı değerli katkılardan dolayı Çin İzmir Başkonsolosu Vekili Xiaojing ve Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Kemal Baysak’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 10:47:06

Arşiv