Haberler / Fuarda Bayraklar Kapışıldı

Kapılarını 86. Kez açan İzmir Enternasyonal Fuarında 3 No’lu holde yerini alan Çiğli Belediyesi standında dağıtılan Türk bayrakları adeta kapışılıyor.

Belediye standına her akşam gelerek İzmir halkıyla kucaklaşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Türk bayraklarını bizzat dağıtıyor. Belediye standının İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirten Başkan Arslan, “Çiğli’de yaşayan ve yaşamayan çok sayıda yurttaşımız belediyemiz standına geliyor. Hem belediyemizi anlatıyoruz hem de fuarın sıcak atmosferini birlikte paylaşmış oluyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Bayrağı dağıtıyoruz. Adeta kapışılıyor. Standımızın gördüğü ilgiden memnununuz” dedi.

Güncelleme Tarihi : 6 Eylül 2017 10:49:50

Arşiv