Haberler / Fethi Sekin'in Adı Çiğli'de Yaşayacak

İzmir Adliyesi'nde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in adı Çiğli Belediye Meclisinde alınan temenni kararıyla bir parka verilecek.
Belediye meclisinin cuma günü yapılan ikinci oturumunda oybirliği ile alınan temenni kararıyla Şehit Fethi Sekin'in adının bir parkta yaşatılmasına karar verildi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan kahramanca kendini feda ederek yüzlerce kişinin hayatını kurtaran polis memuru Fethi Sekin'in adını Çiğli'de bir parkta yaşatacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 10:13:03