Haberler / Evleneceklerin Gelinlikleri Belediyeden

Çiğli Belediyesi evlenecek çiftlerin maddi harcamalarına destek olmak amacıyla gelinlik hizmeti başlattı.
Çiğli Belediyesi Güzeltepe Şirintepe Kadın Dayanışma, Eğitim Kültür Merkezi’nde başlatılan proje ile evlenecek çiftlere gelinlik hizmeti veriliyor. Dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla başlatılan projede, evlenecek çiftler önce belediyeye başvuruyor.  Kadın Dayanışma Merkezine gelerek gelinliklerden beğendiğini alıyor. Gelinlere verilen gelinliklerin çoğu gelinlik firmalarından bağış yolu ile sağlandı. Yine vatandaşın kendi düğününde kullandığı gelinlikler de askılarda yerini aldı. Gelinlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar belediyeye ait 329 07 34 numaralı telefondan belediyeye ulaşabilirler.