Haberler / Çocuklara Tiyatro: Dönüşüm İyi Gelecek

Çiğli Belediyesi ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO)  tarafından çevre konusuna dikkat çekmek ve minikleri bu konuda bilinçlendirmek amacıyla sahnelenen “Dönüşüm İyi Gelecek” adlı tiyatro oyunu minikler tarafından ilgiyle izlendi.

Ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda çocukları bilinçlendirmek için hazırlanan “Dönüşüm İyi Gelecek” oyunu Çiğli Belediyesi konferans salonunda sahnelendi. İlkokul öğrencileri oyunu büyük dikkat ve merakla izledi. Temiz bir çevre ve yaşanılabilir bir dünya için gerekenleri yapacaklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Yeşil ve temiz bir ülkemiz olsun istiyoruz. Çocuklarımızı şimdiden çeşitli yollarla bilinçlendirmek amacındayız. Görsel olarak büyük katkıda bulunduğu için tiyatro bu yolların en iyisi. Çocuklarımızı hem eğlendiriyor hem de bilinçlendiriyoruz, Çocuklarımız da yoğun ilgi gösterdi oyunumuza. Çevrenin korunmasına yönelik çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçlendirici bu tür etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi : 1 Kasim 2017 08:49:25

Arşiv