Haberler / Çiğli’nin İef Coşkusu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

86. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan Çiğli Belediyesi’nin standı ilk geceden ziyaretçi akınına uğradı. Gece boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye hizmet ve projelerini vatandaşlarla paylaştı.

Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İEF’de Çiğli Belediyesi standı büyük ilgi gördü

Stantta ev sahipliği yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye hizmet ve projeleriyle de ilgili bilgi verdi. “Kuzeyin parlayan yıldızı Çiğli” konseptiyle fuarda yerini alan Çiğli Belediyesi’nin gördüğü ilgiden memnun kalan Başkan Arslan, “Fuarda çok sayıda vatandaşımıza ulaşıyoruz ve fuar boyunca yerel yöneticilik anlayışımızı halkımızla paylaşıyoruz. Halka yönelik ve halk için yapılan hizmetlerimizi yakından görmek için ziyaretçilerimizi mutlaka standımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi : 6 Eylül 2017 10:47:38

Arşiv