Aralık ayı meclis toplantımız 02/12/2019 Pazartesi saat 18:00'da yapılacaktır.

Haberler / Çiğli’de Şiir ve Müzik Gecesi

Çiğlili sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sanat gecesi Akvaryum Kafe’de gerçekleştirildi. Etkinlikte şair Cezmi Ersöz ve müzisyen Vedat Sakman sahne aldı. Değerli sanatçılar seslendirdikleri birbirinden değerli eserleriyle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatın nabzı Çiğli’de tutulacak

Düzenledikleri kültürel etkinliklerle Çiğli’yi sanat ile anılan bir kent yapmak istediklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Göreve geldiğimiz süreç içerisinde farklı içerikte birçok kültür ve sanat etkinliğini Çiğlililer ile buluşturduk. Bu akşam da değerli sanatçılarımız Cezmi Ersöz ile Vedat Sakman’ın sahne aldığı çok güzel bir etkinlikte Çiğlili sanatseverlerle bir araya geldik. Bu güzel gecede bizlerle birlikte olarak şarkı ve şiirlerimize eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İzmir’de sanat denince söz sahibi olacağımız bir kent yaratmak için aynı istek ve arzuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.