Haberler tüm haberler

Çiğli’de Çocuk Parkları Geçici Olarak Kapatıldı

Çiğli Belediyesi tarafından, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda ilçe genelindeki çocuk parkları geçici süreliğine kapatılırken, belediye binası ve şantiye tesislerinin girişlerine yaya dezenfekte cihazı yerleştirildi.

Koronavirüs salgınına karşı çok yönlü çalışmalar yürüten Çiğli’de, son olarak çocuk ve ebeveynlerin sağlığının korunması adına çocuk oyun  parkları kapatıldı. Daha önce temizlik işleri ve park ve bahçeler müdürlükleri ekipleri tarafından detaylı olarak dezenfekte edilen oyun parkları, eğitime verilen ara sonrası yoğunluk oluşmaması ve hastalığın bulaşma riski nedeniyle geçici olarak kapatıldı.

Belediye girişlerine yaya dezenfekte cihazı

 Halk sağlığını korumaya yönelik alınan bu tedbirlerin yanı sıra görev başındaki belediye personelleri için de önemli bir uygulama hayata geçirildi. İdari bina ve şantiye tesisinin girişlerine “Yaya dezenfekte cihazı” yerleştirildi. Bu uygulama ile personeller işe giriş ve çıkışlarda günlük olarak dezenfenktan ile temizlenecek.

Başkan Gümrükçü: “Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığı”

Koronavirüs salgınına karşı gerekli belediye olarak tüm imkanların seferber edildiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Okullarda eğitime ara verilmesi ve havaların ısınmasıyla parklarda oluşacak olası yığılmaları engellemek amacıyla bu yönde bir karar aldık. Hastalık ortak kullanım alanlarında hızla yayılıyor.  Ebeveynlerimiz, aldığımız bu karara uymalı ve çocuklarımızı bu süreçte olabildiğince evde tutmalı. Aldığımız bu tedbirlerin yanında personellerimizin sağlığını da ihmal etmiyoruz. Bu doğrultuda idari bina ve şantiye tesisimizin girişine yaya dezenfekte cihazları yerleştirdik” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022