Haberler / Çiğli’de Barış Türküleri Söylendi

Gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleriyle İzmir’de sanatın nabzını tutan Çiğli Belediyesi, “Zafer, Barış ve Kurtuluş” etkinlikleri kapsamında düzenlediği konser ve Yunan – Ege dans gösterileriyle Çiğli’de barış rüzgarları estirdi.

“Zafer, Barış ve Kurtuluş” etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen konsere Çiğlili vatandaşlar büyük katılım gösterdi. İlk olarak Serap Yağız’ın sahne aldığı etkinlikte hep birlikte barış türküleri söylendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Kakapedia Yunan ve Ege Dans Grubu’nun gösterileri katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Düzenledikleri kültürel etkinliklerle Çiğli’yi sanat ile anılan bir kent yapmak istediklerini vurgulayan Başkan Utku Gümrükçü, “Göreve geldiğimiz süreç içerisinde kültürel etkinliklere daima öncelik verdik. Bu bağlamda farklı içeriklerde birçok kültür ve sanat etkinliğini Çiğlililer ile buluşturduk. İzmir’de sanat denince söz sahibi olacağımız bir kent yaratmak için aynı istek ve arzuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.