Haberler / Çiğli’de 1 Mayıs Kutlaması

Çiğli Belediyesi işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde, belediye binası önünde düzenlenen törende buluştu.

Belediye işçileri, şarkılar söyleyip, halaylar çekip ve sloganlar atarak 1 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Belediye önündeki kutlamaya Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve İlçe Yöneticileri, CHP İlçe Gençlik ve Kadın kolları, DİSK Genel İş 5 No’lu sendikası işyeri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Hasan Arslan da coşkulu işçilerle birlikte halay çekti ardından işçilerle birlikte Gündoğdu Meydanındaki kutlamalara katıldı.

İşçilerin ve tüm emekçilerin en anlamlı bayramının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olduğuna dikkat çeken Başkan Hasan Arslan, “Emeğiyle üreten ve büyük özverilerle çalışan tüm arkadaşlarımın gününü kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi : 2 Mayis 2018 07:25:02