Haberler / Çiğli Belediyesi Fuarda

Çiğli Belediyesi bugün kapılarını açacak olan 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alacak. Çiğli Belediyesi Fuar 3 No’lu Hol’de kurulan stantta 27 Ağustos tarihine kadar çeşitli etkinliklerle sesini duyuracak.

İzmir Enternasyonal Fuarı’na geçtiğimiz yıl da katılan Çiğli Belediyesi’nin bu yıl daha da genişletilen standında proje ve hizmetler anlatılacak. Belediye çalışmaları, hazırlanan görsel ve baskılı materyallerle halka iletilecek. Geçtiğimiz yıl her akşam standa gelerek İzmir haklıyla bir araya gelen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan bu yıl da fuarda belediye hizmet ve yatırımlarını anlatma fırsatı bulacaklarını söyledi.  Sadece Çiğlilileri değil, tüm İzmirliliri standa davet eden Başkan Arslan, “Çiğli’de yaşama geçirdiğimiz ve yapmayı planladığımız projelerimizi ilgi duyan İzmirli vatandaşlarımızla paylaşma fırsatımız oluyor. Çiğlili hemşehrilerimiz de zaten bizi yalnız bırakmıyor. Güzel bir atmosferin yaşandığı fuara herkesi bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi : 6 Eylül 2017 10:43:29

Arşiv