Haberler / Çiğli Balatçık’ta İftar

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Balatçık Mahallesinde, üniversite öğrencileri ve mahalle sakinleri ile iftar yemeğinde  buluştu.
Çiğli Belediyesi tarafından birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı ramazan ayında, Balatçık Mahallesi Şehit Mehmet Çakıcı parkında sokak iftarlarının ilki yapıldı. İftar yemeğine katılan öğrenci ve vatandaşları karşılayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, iftar yemeğini bizzat kendisi dağıttı ve vatandaşlarla bol bol  sohbet etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar,  CHP Çiğli İlçe yöneticileri de katıldı.
Farklı mahallelerde iftar sofrası
Çiğli’nin farklı mahallelerinde iftar yemeği vereceklerini belirten Başkan Hasan Arslan, “Değişik mahallelerin sokaklarında kuracağımız iftar yemeklerine vatandaşımızı davet ediyoruz. Vatandaşımız da verdiğimiz ilk açık hava iftarında bizleri büyük sevgiyle kucakladı. Bugün Balatçık’ta çok değerli toplulukla iftar yemeğinde buluştuk.  Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde iftar yemeği yapacağız. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayında barışın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ülke olarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Ramazan aynı zamanda kardeşlik demek barış demektir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 11:55:42

Arşiv