Haberler tüm haberler

Başkan Utku Gümrükçü Çiğlili Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başkan Utku Gümrükçü önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Çiğlili sanatçılar görüş ve önerilerini dile getirdiler. Sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmede, Çiğli’de sanatsal faaliyetler, yeni kültür merkezi, planlanan edebiyat ve şiir etkinlikleri gibi konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Gümrükçü, toplantı boyunca sanatçıları büyük dikkatle dinledi ve notlar aldı.


Önemli olan insana yatırımdır


Toplumların gelişiminin sanata ve sanatçıya verdiği değerle ölçülebileceğini vurgulayan Başkan Utku Gümrükçü, “Yol, park ve kaldırım gibi hizmetler bir şekilde yapılır. Önemli olan sanata yani insana yatırımdır. Kentlerin gelişmişliği, o kentte yaşayan insanların sanatsal etkinliklere ulaşabilirliğiyle eşdeğerdir. Bu anlayışla çalışmalarımızı ve geleceğe dönük planlarımızı sürdürüyoruz. Çiğlili sanatçılarımızın desteği ve katkılarıyla çok güzel işler yapacağız” dedi.


Çiğli’yi Birlikte Yöneteceğiz


Yönetimde çoğulculuk anlayışını her alanda hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Gerek sanat gerekse diğer alanlarda hayata geçireceğimiz hizmet ve projelerle ilgili çalışmalarımızı konunun uzmanlarıyla fikir alış verişinde bulunarak yürütüyoruz. Sanat ile ilgili faaliyetlerimizi sürdürürken de, ilçemizde yaşayan sanatçılarımızın engin fikirlerinden yararlanmak istedik. Bu bağlamda farklı branşlarda çok önemli eserler ortaya koymuş olan Çiğlili sanatçılarımızla düzenlediğimiz toplantıda bir araya geldik. Hali hazırda yürüttüğümüz projeler ve başlatmayı düşündüğümüz edebiyat ve şiir etkinlikleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Katıldıkları için tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Buluşmaya katılan sanatçılar


Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Metin Soydeveli, Mine Ömer, Oğuz Tümbaş, Selçuk Oğuz, Veli Başak, Nail Uyar, Hayri Oğuz, Asım Gönen, Ayten Köse, Lütfü Dağtaş, Meral Uludağ, Çetin Akgül, Erol Koçer, Zeki Büyüktanı, Hakan Cem, Zeynep Uzunbay, Yetiş Fidan Maruflu, Okyay Bulut, Ekin Erman, Ahmet Uzun ve Martıgül Kalkan.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022