Haberler / Başkan Hasan Arslan Site Yönetimleriyle Bir Araya Geldi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçeyi mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam ediyor. Başkan Arslan bu kez Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde başta siteler olmak üzere park ve bahçeler, yeşil alanlar, altyapı ve üstyapı hizmetlerinden güncel birçok soruna kadar yürütülen çalışmalara ilişkin yerinde tespit ve incelemelerde bulundu; eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgili birimlere talimatlar verdi.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, teknik başkan yardımcısı ve müdürlerle birlikte Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde yaptığı gezide, yürütülen çalışmalara ilişkin yerinde incelemelerde bulundu;  Mahalle Muhtarı Habib Agşahin ile birlikte Emek, Barış Anılkent, Onur, Kültür ve Eğitimciler sitelerinin yönetimleriyle bir araya geldi. Site yönetimlerinin taleplerini dinleyen ve yapılacak çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulunan Başkan Arslan, gezi sırasında esnafın sorunlarını dinlemeyi ve vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Arslan, mahallede bulunan parklar, yeşil alanlar, kaldırımlar başta olmak üzere ve birçok yerde yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
Çiğli için çalışmaya devam
Başkan Hasan Arslan, site yönetimleriyle yaptığı toplantılarda ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip etmeye, vatandaşa hizmetin en iyi koşullarda sunulmasına özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Arslan, “Belediye başkanlığına talip olmak yapılan hizmet ve projeleri yakından takip etmek, vatandaş memnuniyetini yerinde tespit edebilmektir. İlçemizde vatandaşlarımızı mutlu edecek birçok projeye imza atıyoruz. Mahallelerimiz ve sokaklarımız sahipsiz değil” dedi.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 11:59:30

Arşiv