Haberler / Başkan Hasan Arslan Pazar Yerlerini Gezdi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan hafta sonunda Çiğli’de kurulan pazar yerlerini gezdi, esnafa kulak verdi.
Çiğli sokak turlarını aksatmadan sürdüren Başkan Hasan Arslan hafta sonunu ilçede kurulan pazar yerlerine ayırdı. Hem pazarcı esnafı ile görüşen hem de vatandaşla sohbet eden Başkan Arslan, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Başkan Arslan Pazar yeri gezisine Ataşehir pazar yerinden başladı. Sırasıyla Egekent, Balatçık ve Yeni Mahalle pazaryerine giden Başkan Arslan’ı, pazarcı esnafı da büyük ilgiyle karşıladı. Başkan Arslan pazarcı esnafının taleplerini dinlerken, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Belediye çalışmaları ve semtlerde başlatılacak yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Arslan,  “İlçemizde vatandaşlarımızı memnun edecek birçok projeye imza atıyoruz. Mahallelerimizde yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri halkımıza sunmaya çabalıyoruz. Bunun için de öncelikle halkımızı dinliyoruz. Çalışmaya, halkımızın nabzını tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi : 17 Temmuz 2017 10:54:07

Arşiv