Haberler / Başkan Gümrükçü'den Futbolculara Moral

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çiğli Belediyespor’a, Bursa Yıldırım Belediyespor ile yapacağı son karşılaşma öncesi moral ziyaretinde bulundu. Başkan Utku Gümrükçü, Pazar günü saat 15.00’de Çiğli Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek olan son lig maçı öncesi tüm sporcu ve teknik heyete başarılar dileyerek, baklava ikram etti.  Futbolcuların “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılanan Başkan Gümrükçü: "Bu maçı kazanmanız çok önemli. Hepinize başarılar diliyorum. Belediye başkanı olarak arkanızdayım" diyerek futbolculara moral verdi.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.