Aralık ayı meclis toplantımız 02/12/2019 Pazartesi saat 18:00'da yapılacaktır.

Haberler / Başkan Gümrükçü Personelle Bayramlaştı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı.

Sabah saatlerinde şantiye tesislerine giden Başkan Gümrükçü ile belediye başkan yardımcıları, müdürler ve meclis üyeleri şantiye personeliyle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma töreni sonrasında işçilerin sorun ve isteklerini de dinleyen Başkan Gümrükçü, belediye personelinin bayramdan ötürü oluşacak maddi giderlerini karşılamaları için 1000 TL avansı hesaplarına yatırdıklarının müjdesini verdi. Bayramlaşma ziyaretlerine idari bina ile devam eden Başkan Utku Gümrükçü ve beraberindeki çalışma ekibi, idari bina personeliyle de bayramlaşarak, gün boyunca devam eden bayramlaşma ziyaretini noktaladı.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.