Haberler / Başkan Arslan Belediye Personelinin Yeni Yılını Kutladı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, idari hizmet binası ile şantiyede hizmet veren personeli ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, 2018 yılına dair iyi niyet temennilerini iletti.

Yeni yıla sayılı günler kala kutlama turlarına önce şantiye binasında görevli personelle başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, buradaki personelle tek tek selamlaştı, sohbet etti; 2017 yılını geride bıraktıklarını belirterek, özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. Yeni yıl sebebiyle gerçekleştirdiği bu ziyarete Başkan Arslan’a,  meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, işyeri sendika temsilcileri de eşlik etti. Şantiye binasında gerçekleşen kutlama turunun ardından Başkan Arslan idari hizmet binasına geçerek, konferans salonunda personelle buluştu. Çalışanların ve ailelerinin yeni yılını kutladı, iyi niyet temennilerini iletti.

Başkan Arslan: “Çalışanımız önemli”

Her yeni yılın, yeni başlangıçlar demek olduğunu belirterek gelecek adına güzel şeylerin umut edilmesi gerektiğinin önemini vurgulayan Başkan Arslan, “Çiğli’de yaşayan vatandaşlar Çiğli Belediyesi’ne geldiğinde sizlerle yüz yüze geliyor. Çalışanlarımız olarak sizler belediyemizi temsil ediyorsunuz. Karşılaştığımız vatandaşlarımız sizden duyduğu memnuniyeti bizlere iletiyor. Ben de başkanınız olarak iyi hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çiğli Belediyesi olarak çalışanlarımızın hakkını ve hukukunu korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlayış çerçevesinde göreve geldiğimiz günden itibaren işçimizin maaşını ve diğer tüm haklarını günü gününe ödüyoruz. Adalet bizim önceliğimiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımıza 2018 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi : 29 Aralik 2017 13:28:07

Arşiv