Haberler / Babalara Sertifika

Çiğli Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından düzenlenen baba eğitim programını tamamlayan babalar sertifika aldılar.

Baba – çocuk ilişkisinin daha sağlıklı olabilmesi ve iletişim becerilerinin artırılması amacıyla Çiğli Belediyesi ve AÇEV işbirliğiyle “Baba destek eğitimi programı” başlatıldı. Harmandalı Semt Merkezi’nde 10 hafta verilen eğitimleri tamamlayan babalar törenle sertifikalarını aldılar. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, sertifikaları almaya çocuklarıyla birlikte gelen babaları kutladı. Eğitimlerin verilmesinde AÇEV Saha Sorumlusu Zafer Durukan ve öğretmen Hasan Dağ’ın büyük emekleri ve katkıları olduğunu belirten Başkan Arslan, bu program ile baba çocuk arasındaki bağın güçlenmesi ve iletişimin artırılmasını hedeflediklerini söyledi.  Başkan Arslan, “Hem çocuğun hem de babanın sağlıklı iletişim kurmasını istiyoruz. Bu durum çocuklarımızın sağlıklı gelişimine de önemli bir katkı sunacaktır. Bu nedenle bu programı uygulamaya koyduk. Harmandalı’da yaşayan babalarımız eğitimlere ilgiyle katıldılar. Ben emeği geçen herkesi bir kez daha yürükten kutluyorum, çok önemli bir konuda çalışma yaptılar” dedi.

Güncelleme Tarihi : 9 Subat 2018 12:10:26

Arşiv