Haberler / 8 Mart’ta Çiğli Belediyesi Kadınları İzinli

Çiğli Belediyesi’ndeki memur ve işçi kadın çalışanlara 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir günlük izinli verildi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, memur ve işçi çalışan kadınların Çiğli Belediyesi’nde yıllardır izinli sayıldıklarına dikkat çekti. İmzalanan memur ve işçi toplu sözleşmeleriyle kadınlara izin vererek bu hakkı sağlamlaştıran ilk belediyelerden biri olduklarını belirten Başkan Arslan, “Kadınlarımız bu anlamlı günde bir gün izin kullanıyor. Göreve geldiğimden bu yana geçen dört yıllık sürede kadınlarımıza 8 Mart gününde bir gün idari izin verdik. Kadınlarımızın toplumsallaşarak, sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasını istiyoruz ve bu anlamda kadınlarımızın yanındayız” dedi.

Güncelleme Tarihi : 13 Mart 2018 07:32:17