Haberler / 23 Nisan Başkanı Makamda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanlığı makamına minik Abay Çelik oturdu. Makamı Başkan Hasan Arslan’dan devralan Çiğli Evka 6 İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Abay Çelik’e, öğretmeni Aydan Yıldız,  Okul Müdürü Ali Özgül, babaannesi Nuray Çelik ile dedesi Mehmet Çelik eşlik etti.

Başkan Hasan Arslan’ın makam koltuğuna oturan 23 Nisan Başkanı Abay Çelik, kendi okulu ve çevre konularındaki taleplerini iletti. Yaptığı konuşmadan dolayı minik başkanı kutlayan Başkan Hasan Arslan, “Çocuklarımız çevrelerine karşı çok duyarlı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok iş düşüyor. Minik başkanımızı da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

23 Nisan Başkanı Abay Çelik, Başkan Hasan Arslan ve makamda hazır bulunan başkan yardımcılarına hayalindeki çevreyi anlattı. Fabrikaların daha sıkı denetlenerek çevre kirliliğine karşı daha iyi önlemler alınması gerektiğini belirten minik Abay, doğanın korunmasının önemini de vurguladı. 23 Nisan Başkanı Abay ayrıca,  okuluna kamelya ve futbol sahası istedi. Başkan Arslan da kamelya ve diğer taleplerin en kısa zaman içinde yapılacağı sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi : 20 Nisan 2018 09:16:32

Arşiv