Haberler / Çiğli’de Ekipler Görevlerinin Başında

Çiğli Belediyesi Pazar günü İzmir’i etkilemesi beklenen tropik fırtına için ilçede gerekli önlemleri aldı. Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri fırtına bitinceye kadar görevlerinin başında olacak. İş makinelerini ve ilgili personeli hazır konuma getirdiklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Vidanjör, arazöz, su pompası gibi araç gereçlerimiz hazır konuma getirildi. Su ve elektrik tesisatı ekiplerimiz de görevlerinin başında olacak. Moloz toplama ve budama ekiplerimiz de hazır bekliyor olacak. Öte yandan ÇAK Arama Kurtarma Birimi ekibimiz de acil durumlarda müdahale etmek üzere görevlerinin başında olacak. Belediyemiz acil durum ekipleri Cumartesi gecesinden itibaren fırtına bitimi olan Pazartesiye kadar teyakkuz halinde olacak. Umarım fırtınayı kazasız belasız atlatırız” dedi.